Det mentale univers

Amalie Kaa Recoverycoaching – Forløb til pårørende og berørte af forstyrret spisning

Amalie Kaa Recoverycoaching – Forløb til pårørende og berørte af forstyrret spisning

Det mentale univers cover (9)

Amalie Kaa Recoverycoaching – Forløb til pårørende og berørte af forstyrret spisning

Velkommen! Jeg tilbyder

Recoveryforløb til dig, der er på vej ud af en spiseforstyrrelse eller har forstyrret spisning inde på livet og har brug for støtte.  Det kan fx være efter endt behandling i psykiatrien, eller for at forebygge spiseforstyrrelse.

Pårørendeforløb til dig, der er forælder eller tæt pårørende til en, der har en spiseforstyrrelse. Gennem samtale støtter og vejleder jeg dig i din rolle som pårørende.

Læs mere under uddannelse og erfaring eller på amalieterapi.dk

Kh Amalie

Find klinikken her

Adresse
Østerbro, København, Danmark
Telefonnummer
Postnummer
2100
Hjemmeside

Øvrig info

Handicapvenlig adgang
Nej
Sprog der tales i klinikken
Dansk, Engelsk
Køn på behandler
Kvinde
Tilbydes online sessioner
Ja
Tilbydes hjemmebesøg
Ja
Tilbydes tilskud/sygesikring Danmark
Ja

Erfaring & Uddanndelse

Om mig

Vane- og
overspisningscoach
Autoriseret fysioterapeut
Psykoterapeutstuderende
Meditation & yoga

Mit navn er Amalie. jeg er 30 år gammel og voksede op i en forstad til Århus. Siden 2014 har København været min base, og jeg er lige nu bosat på Østerbro med min kæreste. Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole samt vane- og overspisningscoach fra Madroinstituttet. Jeg har selvstændigt arbejdet med voksne, der kæmper med forholdet til mad, krop og træning siden maj 2022, og gennem kurser, uddannelse og med næsen i bøger udvider jeg løbende min viden og kompetencer på området - blandt andet ved at jeg er ved at uddanne mig til psykoterapeut på Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi.

Derudover er jeg frivillig rådgiver i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, hvor jeg har samtaler med mennesker, der på forskellige måder har forstyrret spisning eller selvskade inde på livet, samt med pårørende.

Mine teenageår og de første år af tyverene brugte jeg på at skamme mig over min krop. Skamme mig over, hvad jeg spiste. Skamme mig over, hvem jeg var. Det lå dybt i mig, og jeg havde meget tidligt fået bildt mig ind, at maden og kroppen var løsningen. I starten af mine tyvere, begyndte det at blive meget tydeligt for mig, at der skete det modsatte af, hvad jeg ønskede: Rigiditeten og angsten omkring mad og træning stod efterhånden i vejen for det liv, jeg gerne ville leve. Det, der tidligere havde føltes som en god strategi og handlinger med et formål, føltes i stedet som et fængsel. Et fængsel, jeg er meget taknemmelig for at have fået hjælp til at bryde ud af - og jeg står nu klar med personlige erfaringer, grundigt personligt arbejde og solide uddannelser ovenpå til at hjælpe dig med at bryde ud af dit.

Recoveryforløb - Recoverycoaching

Recoveryforløb

Til dig, der er på vej ud af en spiseforstyrrelse eller har forstyrret spisning inde på livet, og har brug for støtte, det kan fx være efter endt behandling i psykiatrien, eller for at undgå, at det kommer til at fylde mere. Gennem samtale og coaching arbejder vi med dine vaner, ønsker for livet og dykker ned i, hvad det egentlig er, der gør det svært at komme ud af spiseforstyrrelsen. I forløbet får du også med konkrete redskaber til at gå ud i livet og gøre noget andet, end du plejer, og til at håndtere de følelser, der følger med forandringen.

Pårørendeforløb - Støtte til rollen som pårørende

Pårørendeforløb

Til dig, der er forælder eller tæt pårørende til en, der har en spiseforstyrrelse. Gennem samtale støtter og vejleder jeg dig i din rolle som pårørende. Du kan få øget forståelse for spiseforstyrrelsen og dens mekanismer, sparring på kommunikationen med den berørte og hvordan du holder fast i din rolle, fx som forælder, med ansvar for dit barn. Og så kommer jeg til at minde dig om, at du skal passe på dig selv.

Podcast "Lyt til livet"

Du finder min podcast "Lyt til livet" i din yndlingspodcastapp.

Lyt til livet: Om veje ind i og ud af spiseforstyrrelser og forstyrret spisning - og alt derimellem. En podcast til dig, der oplever at tanker om mad og krop fylder mere i dit liv, end du ønsker dig, og til dig, der er tæt på en, hvor tanker om mad og krop fylder. Min mission er at skabe håb, ro og genkendelse. At øge forståelse og diskutere misforståelser og fordomme, der kan skabe barrierer for bedring. Min mission er at vise dig, at du ikke er alene, at du ikke er forkert, og at der altid er en vej videre mod en tilværelse, hvor livet igen kan komme i forgrunden. Gennem samtaler med gæster vil jeg bringe både fakta, råd og vejledning - og jeg vil i endnu højere gad fordybe mig i de spørgsmål, der ikke findes entydige svar på.

Primære erfaringsområder

Mit primære erfaringsområde er arbejde med forstyrret forhold til mad, krop og træning, herunder fx overspisning, restriktiv spisning og overtræning samt selvskade. Jeg har desuden erfaring i arbejdet med angst, depressioner, modløshed og let forvrænget virkelighedsopfattelse.

Når du tager kontakt til mig, taler vi sammen om, hvilken slags forløb, der bedst matcher dine ønsker og behov. I nogle tilfælde vil det være relevant, at forløbet gennemføres i samarbejde med egen læge, psykoterapeut/psykolog og/eller diætist.

Uddannelser, kurser og øvrig erfaring

Uddannelser og kurser

4-årig psykoterapeutuddannelse på Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi, januar 2022 - december 2025
Akkrediteret rådgivningsuddannelse samt diverse uddannelsesdage i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, fra september 2021 og løbende.
Bl.a. med temaerne tilbagefald, behandling i psykiatrien, LGBTQ+ og spiseforstyrrelser, narrativ samtale og traumer.
Pilatesuddannelse i SATS, april 2023 - maj 2023
Professionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole, februar 2019 - juni 2022
- 8 ugers praktik i psykiatri
- 6 ugers praktik i arbejde med børn med fysiske og mentale udviklingsforstyrrelser
- 10 ugers praktik på sundhedscenter
60 timers yin yoga uddannelse, Wuji Academy, april - maj 2022
Vanecoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand, april - august 2021
Overspisningscoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand, juni 2021
Enkeltemne på psykologi: Sexologi på Universitetet i Oslo, foråret 2020
Stråla Yoga Intensive Training, august 2019
Dansk på Københavns Universitet, 2015-2018

Øvrig relevant erfaring

Yoga- og pilatesinstruktør i SATS siden marts 2023
Sagsbehandlende fysioterapeut hos Nordic Netcare siden juni 2022
Selvstændig praksis med unge og voksne, der på den ene eller anden måde har fået et anstrengt forhold til mad, krop og træning samt pårørende siden maj 2022
Frivillig rådgiver i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade siden september 2021
Selvstændig yogaguide siden september 2020
Frivillig kursusholder i meditation, september 2018 - marts 2022

Priser og praktisk

Priser

Individuelle forløb
alm pris/pris studerende*
Indledende session af 60 min: Gratis
Opfølgende sessioner af 45 min: 600 kr/400 kr*

Forløb for pårørende
Session for en pårørende af 45 min: 600 kr/400 kr*
Session for flere pårørende af 60 min: 900 kr/600 kr*

*Jeg giver rabat til studerende og andre i lignende økonomisk situation.

Bemærk venligst
Afbud skal ske senest klokken 12 dagen inden aftalte tid. Ved for sent afbud betales fuld pris.

Lokation
Samtale og coaching foregår i lokaler på Østerbro eller online over platformen Whereby.

Tag kontakt, så aftaler vi en tid, der passer for dig.

Meditation

Meditation

Der findes mange forskellige former for meditation. Inddrager vi meditation i forløb med mig, vil kroppen være dit anker. Det kan fx være gennem opmærksomhed på åndedrættet eller en vandrende opmærksomhed, der besøger forskellige steder i kroppen. Meditationen kan være både stillesiddende, liggende, stående og i bevægelse, og på den måde vil meditationen kunne flettes sammen med yoga eller anden bevægelsespraksis afhængigt af dine interesser og behov.

Fysioterapi

Fysioterapi

Mange, der har forstyrret spisning eller overtræning inde på livet, oplever også smerter i kroppen og tilbagevendende skader. I forløb hos mig vil vi kunne afdække, hvad der ligger bag dine smerter eller skader, og jeg vil kunne vejlede dig i strategier for hverdagen og en eventuel omlægning af din træning for en periode eller på længere sigt, så din krop kan få lov at hele eller opbygge styrke, når der er behov for dette.

Amalie Kaa Recoverycoaching – Forløb til pårørende og berørte af forstyrret spisning 0 anmeldelser

Log ind for at skrive din anmeldelse

Der er ingen anmeldelser endnu.

Indehaver Info

Avatar

amaliekaa

Medlem i 10 måneder