Det mentale univers

Krop og Sind Fysioterapi

logo_krop_og_sind

Lidt om min tilgang: 

Jeg startede Krop og Sind Fysioterapi for at hjælpe dig til at få et godt forhold til din krop.

I dag er det blevet almindeligt at leve med langvarige smerter og at være uvenner med sin krop. Jeg vil hjælpe dig til at forstå, hvad smerter er, og hjælpe dig videre derfra og til en mere smertefri hverdag. Du vil møde en terapeut, som ønsker at se dig fra mere end kun den fysiske vinkel. Jeg tager også dine omgivelser og dine tidligere erfaringer i betragtning, når jeg skal forstå, undersøge, behandle og evaluere dit forløb.

Din krop er en SLADDERHANK og afslører på mange måder, hvordan du har det. Jeg arbejder ud fra at krop og sind er én skøn forening. Det skal forstås på den måde, at kroppen og dens problemer påvirker vores mentale sundhed, og at det samme sker den anden vej. Dette kender mange måske fra stress, som hos nogle viser sig som kropslige symptomer, før de opfatter, at det er stress.

Min fornemmeste opgave med kropsterapien er at få dig ned i gear og berolige dit nervesystem, så du kan mærke, hvad der fylder i dit liv lige nu og her og derved får et bedre udgangspunkt for at arbejde med det. Her kommer mine kompetencer inden for coaching ind i billedet. Jeg hjælper dig til at finde frem til, hvad der forhindrer dig til at opnå dine mål, samt hvad der virker motiverende for netop dig.

 

Lidt om mig:

Mit navn er Stine Sørensen og jeg er uddannet coach, fysio- og kropsterapeut og har et stort drive for at hjælpe dig med at få det godt i din krop og dit sind.

Jeg har de seneste år haft en kæmpe interesse for selvudvikling og hvis du så mit hjem ville du finde flere inspirerende bøger i samtlige rum. Det er mit drive og det er min måde at tjekke ind med mig selv på. Får jeg det ud af livet, som jeg ønsker? Går jeg imod mit mål, eller er jeg på afveje?

Jeg brænder for også at hjælpe andre på deres rejse. Om den går gennem samtale, coaching, eller kroppen, fysioterapien og kropsterapien.

Jeg er personligt meget drevet af bevægelse, da jeg ad flere omgange har oplevet, hvor godt det er – ikke kun for kroppen, men også for min mentale sundhed. Nogle dage er styrketræning det helt rigtige. Andre dage en løbetur eller gåtur.

Find klinikken her

Adresse
Islandsgade 12, Odense, Danmark
Telefonnummer
Postnummer
5000
Klinikkens E-mail adresse
Sociale medier

Øvrig info

Handicapvenlig adgang
Ja
Sprog der tales i klinikken
Dansk, Engelsk
Køn på behandler
Kvinde
Tilbydes online sessioner
Ja
Tilbydes hjemmebesøg
Ja
Tilbydes tilskud/sygesikring Danmark
Ja
Tilbydes akut-tider?
Ja

Erfaring & Uddanndelse

Fysioterapeut

Uddannet sommeren 2021

Kropsterapeut

Uddannet februar 2022

Din krop og dit sind hænger uløseligt sammen. Jeg hjælper dig gennem kropslige behandlinger og samtale til at løsne op og få krop og sind til at samarbejde.

Coach

Uddannet december 2022

Vi arbejder målrettet på at du når dit mål. Vi kigger på dine forhindringer og hvad der motiverer dig og du vil altid komme ud fra sessionen med noget du konkret kan gøre for at nå dit mål.

Krop og Sind Fysioterapi 0 anmeldelser

Log ind for at skrive din anmeldelse

Der er ingen anmeldelser endnu.

Indehaver Info

KropogSindFysioterapi

KropogSindFysioterapi

Medlem i 10 måneder

Kontakt virksomhed

Åbningstid
Lukket

 • Mandag
  08:30 - 17:00
 • Tirsdag
  08:30 - 17:00
 • Onsdag
  08:30 - 17:00
 • Torsdag
  09:30 - 15:45
 • Fredag
  08:30 - 15:00