Det mentale univers

Lev Dit Potentiale – Livsstilsentreprenør v. Erik W.

cover

Lev Dit Potentiale

Vores speciale er funktionel medicin, som har fokus på kost, motion, søvn, tanker og relationer. Mennesker med livsstilssygdomme får altid bedring, fordi vi årsagsbehandler og forbygger, fremfor alene at symptombehandle. Når kroppen er i den rette balance og de 5 elementer optimeres, øges mulighederne for at den enkelte kan udleve sit fulde potentiale.
For at sikre alle får den rette behandling, tages der altid udgangspunkt i en test, hvor man får konkrete svar på, hvori ens sundhedsmæssige ubalancer består, og alle råd om kosttilskud, træning mv. baseres på disse test. Derudover er alle kosttilskud anpriset af EFSA (Den Europæisk Fødevarersikkerhedsautoritet).
Alt vi fortager os er evidens- og forskningsbaseret og vi har samarbejde med de bedste fagfolk indenfor sundhed og livskvalitet.
Siden ‘Mygarage’ åbnede i 2015 har firmaet ‘Erik w - lev dit potentiale’ haft lokaler i det eksklusive bilhus. Der er blevet solgt mange bøger som Erik W har forfattet, og mange personer og virksomheder har fået hjælp til at optimere sundhed, livskvalitet og økonomi.
Manden bag virksomheden, Erik W. Pedersen, er tidligere dansk mester i Motocross, og har 8 verdensrekorder i stuntkørsel i bil og på motorcykel. Erik bruger sine erfaringer sammen med viden fra flere uddannelser inden for coaching og sundhed, til at hjælpe dig med at leve dit fulde potentiale.

Find klinikken her

Adresse
Wittrupvej 1, Vejle, Danmark
Telefonnummer
Postnummer
7120
Klinikkens E-mail adresse

Øvrig info

Handicapvenlig adgang
Ja
Sprog der tales i klinikken
Dansk, Engelsk
Køn på behandler
Mand
Tilbydes online sessioner
Ja
Tilbydes hjemmebesøg
Ja
Tilbydes tilskud/sygesikring Danmark
Nej

Erfaring & Uddanndelse

Psykobiologiskbevidsthed Coach, ved Holistica-Medica A/S

Sammenhæng mellem tanker og krop, og krop og tanker.

Lev Dit Potentiale – Livsstilsentreprenør v. Erik W. 0 anmeldelser

Log ind for at skrive din anmeldelse

Der er ingen anmeldelser endnu.

Indehaver Info

Avatar

ErikW

Medlem i 10 måneder

Kontakt virksomhed