Det mentale univers

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg booke tider ved flere for forskellige behandlere?
  Ja, du kan booke alle de tider du ønsker, på tværs af så mange profiler du ønsker. Du kan få et overblik over alle dine bookinger når du er logget ind på siden og har trykket på knappen "Kontrolpanel"/"Min konto" i toppen til højre. Her finder du "Mine bookinger", og der vil  fremkomme en liste over dine bookinger Når du laver første booking, sender vi dig dine login oplysninger.
 • Får jeg en profil på Det Mentale Univers når jeg laver en bookning?
  Ja. Når du laver en booking første gang, sender vi dig login oplysninger. På den måde kan du få et overblik over dine bookinger. Du har mulighed for at kommunikere med behandleren. Du kan også skrive anmeldelser, af behandlerne.
 • Hvordan kender jeg til kvaliteten af behandlingen jeg gerne vil booke?
  På DetMentaleUnivers.dk tager vi danskernes mentale sundhed alvorligt, og vi forventer ligeledes at behandlere på vores platform gør det samme. Vi gennemlæser alle nye profiler, og ser vi noget mystisk eller noget vi ikke mener hører til på siden, tager vi kontakt til behandleren. Vi som platform kan dog ikke sikre kvaliteten af  behandlingsformerne, da DetMentaleUnivers udelukkende er et bindeled mellem behandler og klient.  Du kan i nogle tilfælde skrive direkte til behandleren hvis du har spørgsmål til deres arbejde, behandlingsform, erfaring mv. Det gør du nemt og hurtigt her: (Teskt fortsætter under billedet) Ydermere er der mulighed for at lave anmeldelser på DetMentaleUnivers.dk, og du kan derfor læse om andres oplevelser, og du kan også fortælle om din egen. Du finder anmeldelser nederst på siden af virksomhedsprofilen/behandlerens profil.
 • Hvad gør jeg hvis jeg er utilfreds med den behandling jeg har fået?
  Hvis du er utilfreds med din behandling/session skal du tage direkte kontakt til den person/behandler du har booket tid hos. Det Mentale Univers ApS er udelukkende en platform der formidler kontakten. Vi er ikke ansvarlig for kvaliteten af behandlingen, og derfor får du bedst hjælp ved at tage direkte kontakt til den person/behandler du har haft en aftale med. Du kan bruge vores platform til at lave en anmeldelse af virksomhedsprofilen/behandleren, hvor du skriver ærligt og ordenligt om din oplevelse.
 • Hvordan annullerer jeg en booking?
  For at annullerer din booking skal du kontakte Klinikken. Du finder deres kontaktoplysninger på deres side, i sidebaren til højre som anvist på billedet nedenfor:
 • Får jeg mine penge tilbage ved en annullering?
  Hvis en booking bliver annulleret, enten af behandleren eller dig som klient og pengene skal tilbagebetales, skal du som klient tage kontakt til behandleren. Behandleren tager udgangspunkt i egen afbudspolitik ved en evt. tilbagebetaling. *Ved evt. refundering, tilbagebetales transaktionsgebyr ikke Du kan kontakte behandleren her:
 • Hvad er formålet med Det Mentale Univers?
  Formålet er først og fremmest at være en platform der er bindeled mellem behandleren og klienten.  Dernæst er vores formål også at mindske den grøft der er mellem alternativ behandling og klinisk behandling. Samt skabe en forståelse af hvordan begge behandlings traditioner kan bruges både hver for sig men også sammen. Formålet er at skabe et univers eller en platform hvor der er plads til alle inden for den mentale verden uanset om man er healer, håndlæser, psykolog, clairvoyant eller coach mv. Vigtigst er nemlig at alle mennesker kan få let adgang til- og har mulighed for at finde rette behandler, for at værner om deres mentale sundhed. Dermed er formålet ydermere at skabe et univers hvor det er lige så almindeligt at dyrke sin mentale sundhed, som sin fysiske sundhed.
 • Hvordan sikrer jeg min personlige oplysninger på DetMentaleUnivers.dk?
  På DetMentaleUnivers.dk har vi ikke journalsystem. Det betyder at vores behandlere opbevare personlige oplysninger i eget system og at behandleren selv er ansvarlig for at overholde alle GDPR regler.. Når man skriver mails via DetMentaleUnivers.dk bruges der kryptering med SSL protokol. Mails der er sendt via DetMentaleUnivers.dk gemmes ikke i vores system, og vi har ikke adgang til de informationer og oplysninger der måtte være sendt mellem klient og behandler. Dog anbefaler vi alligevel at private og personlige oplysninger vedr. en klient foretages over et telefon opkald. Dette for at sikre, at private og personlige oplysninger ikke kan komme i besiddelse hos andre, end klienten selv og behandleren.
 • Hvordan kan jeg komme i kontakt med jer bag DetMentaleUnivers.dk?
  Du er meget velkommen til at skrive til os på [email protected]. Vi svarer inden for 7 hverdage.