Det mentale univers

Reiki healing – en kraftfuld og holistisk tilgang til helbredelse

Reiki healing

– en kraftfuld og holistisk tilgang til helbredelse

“Reiki healing stimulerer kroppens naturlige energistrøm og hjælper med at balancere og skabe harmoni såvel fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt…”

Artiklen er skrevet af Liselotte Toft. Liselotte er regressionsterapeut og reikihealer, og så er hun ejer af LILOS. Artiklen er skrevet med udgangspunkt i Liselottes tilgang, erfaring og viden, og giver dig et indblik i hvad du kan møde hos LILOS.

Reiki healing stammer fra Japan og er en alternativ helbredelsesmetode, der fremmer fysisk, følelsesmæssig og åndelig velvære. Den er baseret på at balancere kroppens livsenergi, som ved ubalance eller blokering kan føre til fysisk eller følelsesmæssig ubehag og sygdom.

Reiki healing hjælper med at reducere stressniveauer og fremme en tilstand af dyb afslapning, hvilket kan være gavnligt i stressrelaterede tilstande som angst og søvnproblemer. 

Reiki healing stimulerer kroppens naturlige energistrøm og hjælper med at balancere og skabe harmoni såvel fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt og herved hjælpe ved symptomer på depression eller angst.

Reiki healing bidrager til at lindre fysisk smerte og ubehag, såsom migræne, muskelspændinger og leddegigt.

Reiki healing kan supplere konventionel medicin og hjælpe kroppen til at fremskynde helbredelsesprocessen efter skader, operation eller sygdom.

Reiki healing hos Lilos foregår i rolige og trygge rammer.  

Behandlingen sker liggende og fuldt påklædt i et trygt privat rum med beroligende musik i baggrund. Du får et tæppe over dig, og jeg sørger for, at du føler dig godt tilpas, allerede inden healingen starter.

En enkeltstående behandling er for dig, der ønsker en selvkærlig og afstressende oplevelse, hvor du finder ro og balance. Har du fysiske gener, så anbefaler jeg flere behandlinger for at kunne give dig den ønskede effekt. Behandlingens varighed er ca. 60 min.

Skulle du ikke have mulighed for at møde fysisk op hos Lilos, er fjernhealing en mulighed. Da Reiki energi ikke kender grænser, flyder den lige så effektivt og frit som ved fysisk tilstedeværelse. Under fjernhealing befinder du dig typisk hjemme hos dig selv, afslappende placeret, i et rum hvor du ikke bliver forstyrret. Behandlingen starter med en telefonisk afklarende samtale, efterfulgt af 20 minutters fjernhealing, efter healingen vil der igen være en opfølgende samtale.

Reiki healing er for dig der ønsker en kraftfuld og holistisk tilgang til helbredelse. 

Lilos

Lilos