Det mentale univers

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang

 • Pakker og priser
  Du har muligheden for at vælge mellem 3 forskellige pakker mini, medium og premium. Læs mere her Se vores pakker her
 • Opret din konto
  Du kan gratis oprette en konto, dette betyder dog ikke at du automatisk kan oprette din virksomhedsprofil. Du betaler pr. virksomhedsprofil, dermed har du først mulighed for at oprette en virksomhedsprofil når du har oprettet en konto. Du kan starte oprettelsen af din konto her.
 • Opret din virksomhed
  Ved at oprette din virksomhed på detmentaleunivers.dk, bliver du en del af et fællesskab. Der er 3 forskellige pakker at vælge imellem. Se mere her https://detmentaleunivers.dk/priser/ Du opretter nemt din virksomhed ved at trykke på "Opret virksomhed" i toppen til højre: Herefter skal du udfylde alle informationer omkring din virksomhed og afslutningsvis gennemføre betalingen. Så snart den godkendes og bliver offentlig, modtager du en mail fra vores system. *OBS, har du allerede oprettet en konto på detmentaleunivers.dk tidligere, skal du logge ind for at oprette din virksomhed med samme konto. Alternativt kan du oprette en ny konto med en ny mail.
 • Administrer dine bookinger
  For at du kan administrere dine bookinger, skal du først være logget ind på din konto. Herefter kan du trykke på “Kontrolpanel”/"min konto", øverst på siden. Herfra kan du danne dig et overblik over dine bookinger og nye bookinger der skal accepteres.  Har du flere virksomhedsprofiler/klinikker skal du først vælge hvilken profil du vil administrer dine bookinger for, og derefter får du et overblik over dennes bookinger. Work-flowet for en booking er således:
  1. Klienten booker
  2. Du modtager en mail herom og skal nu godkende eller afvise bookingen
  3. Sessionen afholdes
  4. Ved endt session, skal du ind og markere sessionen som fuldført (såfremt du ikke gør dette, udbetales pengene for sessionen ikke, da vi ikke ved at sessionen er gennemført).
  Under dit kontrolpanel, som du tilgår i toppen til højre efter du er logget ind her: Vil du se "Klinik bookinger" som er de bookinger der tilhører dine klinikker og ikke dine egne personlige bookinger. Det har vi forklaret nærmere ud fra billedet herunder. Vi har sat et nummer ind på billedet, og under billedet, har vi udspecificeret hvert nummer.
  1. Mine bookinger Denne sektion er de bookinger du laver hos andre klinikker/behandlere. Altså, dine personlige bookinger. Hvis du ikke har booket tid hos andre klinikker/behandlere til dig selv, vil dette område være tomt.
  2. Klinik bookinger Herunder finder du alle de bookinger din klinik eller du som behandler har modtaget fra Klienter. Det er ligeledes her du finder info som dato, navn, kontaktoplysninger m.m.
  3. Statusser Under "klinik bookinger" er dine bookinger sorteret efter statusserne "Godkendt", "Afventer godkendelse" og "Annulleret".
   • Godkendt Bookinger med godkendte statusser, er bookinger du manuelt har bekræftet du er ledig til og klienterne er informeret herom.
   • Afventer godkendelse Dette er bookinger, hvor du endnu mangler at bekræfte eller afvise hvorhvidt du har tid og er ledig til at afholde sessionen. Trykker du "Godkend", informeres klienten om at bookingen er gået igennem og tidspunktet er bekræftet. Trykker du "Afvis" informeret klienten om at du desværre måtte aflyse, men at de er velkommen til at lave en ny booking eller kontakt dig for at planlægge en ny booking.
   • Annulleret En oversigt over alle bookinger du tidligere har afvist.
    Når en klient booker en tid hos dig, sker transaktionen igennem Det Mentale Univers. Det betyder også at vi modtager betalingen og udbetaler pengene til dig.
 • Kommunikere med dine klienter
  På din virksomhedsprofil findes der en kontakt formular, hvor klienter kan tage kontakt til dig. Når en klient skriver via denne formular, modtager du en mail på den mailadresse du har opgivet på din profil, og du kan herfra kommunikere med klienterne via mail herefter.
 • Udbetaling af bookinger
  Når en klient booker en tid hos dig, sker transaktionen igennem Det Mentale Univers. Det betyder også at vi modtager betalingen og udbetaler pengene til dig. Vi tager 5% i transaktionsgebyr og udbetaler pengene en gang pr. måned. Du kan læse i vores handelsbetingelser, hvornår i måneden vi udbetaler her. Bookinger udbetale kún, såfremt de er markeret som fuldført. Work-flowet for bookinger er således.
  1. Klienten booker
  2. Du modtager en mail om at godkende bookingen Her tjekker du at du har tid m.m. og bekræfter så din booking
  3. Efter du har fuldført sessionen tilhørende bookingen, går du ind på bookingen og klikker "Fuldført".
  Først når du har gjort step 3, kan vi udbetale pengene for bookingen til dig.